Pirkimo taisyklės

Pardavėjas pasilieka teisę bet kuriuo metu pakeisti, taisyti ar papildyti taisykles, atsižvelgdamas į teisės aktų nustatytus reikalavimus.

 

Užsakant prekes, Pardavėjas rekomenduoja atidžiai perskaityti taisykles ir įsitikinti, jog Pirkėjui yra suprantama kokiomis sąlygomis bus atliekamas užsakymas.

 

Sutartis tarp Pirkėjo ir Pardavėjo laikoma sudaryta nuo to momento, kai Pirkėjas el. parduotuvėje suformavęs prekių krepšelį, nurodęs pristatymo adresą, pasirinkęs atsiskaitymo būdą ir susipažinęs su Pardavėjo taisyklėmis, paspaudžia mygtuką „Patvirtinti užsakymą“.

 

Užsakymas pradedamas vykdyti apmokėjus už prekes (jei pasirinkote apmokėjimo pavedimu būdą), arba iš karto po užsakymo gavimo, jei pasirinkote atsiimti prekę parduotuvėje. Galimai su Jumis susisieksime patikrinti užsakymo autentiškumą ir patikslinti pristatymo sąlygas.

 

Prekės pristatomos į Pirkėjo užsakymo formoje nurodytą pristatymo vietą: į namus, darbą ir įteikiamos užsakymo formoje nurodytam asmeniui. Prieš pristatant prekes Pardavėjo atstovas susisiekia su Pirkėju ir dar kartą patikslina pristatymo sąlygas.

Kiekviena sutartis, sudaryta tarp Pirkėjo ir Pardavėjo, yra saugoma el. parduotuvėje.

Užsisakyti prekes el. parduotuvėje Pirkėjas gali:
1. užsiregistruodamas šioje el. parduotuvėje – įvesdamas registracijoje prašomus duomenis;
2. nesiregistruodamas šioje el. parduotuvėje.

 

Jei Pirkėjas bando pakenkti Pardavėjo el. parduotuvės darbo stabilumui ir saugumui ar pažeidžia savo įsipareigojimus, Pardavėjas turi teisę nedelsiant ir be perspėjimo apriboti ar sustabdyti Pirkėjo galimybę naudotis el. parduotuve arba išskirtiniais atvejais panaikinti Pirkėjo registraciją.